The perfect phone case

Gepubliceerd op 26 april 2024 om 06:00

Hoii,

Ik was een beetje uitgekeken op mijn telefoon hoesje en besloot nieuwe te bestellen. Ik was al een tijdje aan het kijken en zag af en toe reclames voorbij komen. Uiteindelijk heb ik besloten om bij Burga hoesjes te bestellen. Ze hadden ook een leuke actie. Dus als je ook op zoek bent naar een nieuw hoesje, wie weet is dit iets voor jou! Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan gauw verder.

 

Ik zag iemand die ik ken met een heel leuk telefoon hoesje. Dus ik zei tegen haar dat ze een leuk hoesje heeft. Ze vertelde me waar ze die had besteld en was er erg positief over. Zo hoeft ze niet bang te zijn als ze haar telefoon laat vallen, want het hoesje voorkomt dat het kapot gaat. Ze vertelde dat ze het bij Burga met een actie had besteld. Ik had het merk al een aantal keer voorbij zien komen op mijn socials maar ik was er sceptisch over. Ik vind het nogal prijzig, want ik heb mijn hoesje goedkoper gekocht. En vooral wat ging ik met 4 hoesjes doen. Ik had een aantal keer op de site gekeken en na een tijdje ben ik toch overstag gegaan. Ze hebben daar echt hele leuke printjes. Ik had zelf een doorzichtig hoesje en ik was toe aan iets anders.

Ik had vier hoesjes gekozen, want het was 4 halen 2 betalen. Er is echt heel veel keus. Dus ik had een aantal opgeslagen die ik leuk vond en daarna 4 keuzes gemaakt. Vond ik best lastig, want ze zijn echt heel gaaf. Uiteindelijk had ik ze besteld en 5 dagen later waren ze binnen.

Toen ik ze binnen kreeg was het verpakt in een zak zodat het door de brievenbus paste. En elk hoesje zat in een mooi zakje, zodat ze beschermd bleven. Die laat ik er ook gewoon inzitten tot ik ze een keer gebruik. Om beschadiging te voorkomen.

Ik heb gekozen voor de hoesjes die uit 2 delen bestaan. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik soms wel mijn telefoon laat vallen. Zo blijft je telefoon goed beschermd. Het hoesje bestaat uit een siliconen binnenkant en een harde buitenkant. Maar je hebt ook 4 andere versies waar je uit kunt kiezen. De hoesjes voelen stevig aan en het is van goede kwaliteit. Het voelt ook fijn in de hand, is niet extra zwaar ofzo. Ik heb ook wel eens hoesjes gehad en de print was gewoon van slechte kwaliteit. Leek gewoon op een afbeelding die erop werd afgedrukt zeg maar. Maar bij Burga is dat niet het geval. Het is echt top kwaliteit. Hieronder kun je zien welke ik heb besteld.

De website van Burga is heel overzichtelijk. Je kunt per categorie kijken. Je kunt ook aanvinken voor welk soort type telefoon. Ze hebben niet alleen telefoon hoesjes maar ook vele andere dingen zoals hoesjes voor je AirPods. Ze hebben heel veel verschillende soorten printjes. Er is voor ieder wat wils. Betaal methode is heel makkelijk, je kunt kiezen om meteen af te rekenen, maar ook voor achteraf betalen. Vanaf €70,- is verzending gratis. En op moment van schrijven is de actie 4 voor 2 nog geldig zonder actiecode. Dit geld alleen op telefoonhoesjes. 

De klantenservice van het bedrijf is ook echt top. Ik had per ongeluk 2 orders geplaatst en 1 daarvan was niet compleet. Die moest geannuleerd worden. Daar had ik een mail voor gestuurd. Een dag later kreeg ik bericht dat het geannuleerd was. Ik was echt blij dat het zo snel geregeld was en dat ik daar verder niks voor hoefde te doen dan alleen het ordernummer door te sturen.

 

Nou ja zoals je kunt lezen ben ik behoorlijk tevreden over Burga. Als je benieuwd bent naar wat ze nog meer hebben, ga naar de website zou ik zeggen. Ik zal de link met jullie delen. Als je nog iets hebt van dat moet ik nou echt testen, laat een comment achter en wie weet probeer ik dat uit. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad. Graag tot de volgende!

Liefs, Allisha

 

https://burga.nl/

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.