Voornemens 2022

Gepubliceerd op 1 januari 2022 om 08:00

Hoii,

 

Allereerst wens ik je een gelukkig nieuwjaar. Mogen je doelen worden bereikt en nog veel meer dat je dit jaar in gedachten hebt. Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent voor mij dat ik een aantal goede voornemens, oftewel doelen heb opgesteld. Nieuwsgierig geworden naar mijn doelen, lees dan verder.

 

1. Rijbewijs

Ik heb al drie keer een poging gedaan om mijn theorie te halen, dit jaar word mijn vierde poging. Dus dit is wel mijn top prioriteit. Als iemand tips heeft, hoor ik het graag.

 

2. Studie

Ik wil dit jaar beginnen aan een nieuwe studie op het HBO. Ik moet nog een keuze maken welke studie ik wil volgen. Daarvoor moet ik wel de 21+ test halen, dat is ook nog een dingetje.

 

3. Dingen loslaten die ik niet meer kan veranderen

Er is het een en ander gebeurd en ik moet accepteren dat het is wat het is. Ik ben er mee bezig. En ik hoop dat ik dit jaar anders af ga sluiten.

 

4. Beter voor mezelf zorgen

Op zich doe ik dat al wel, maar het kan beter. Ik zou wat meer moeten opruimen en mezelf kan ik heel wat beter verzorgen.

 

5. Minder geld uitgeven

Ik heb er het afgelopen jaar vaker bij stil gestaan. Vaak denk ik dan of ik het wel echt nodig heb ja of nee. Maar toch zijn er dingen die ik onnodig aanschaf. En omdat ik komend jaar waarschijnlijk minder ga werken moet ik nog beter op mijn centjes letten.

 

Mijn lijst is niet zo heel lang. Dit zijn voor mij nu de belangrijkste doelen die ik wil behalen. Daar wil ik me op focussen. Ik heb geleerd om het lijstje niet zo lang te maken. zo is het minder moeilijk om je er aan te houden. Stel dat ik mijn doelen heb bereikt, eerder dan het jaar voorbij is dan heb ik vast wel weer een nieuwe uitdaging.

Maak jij ook een lijstje met voornemens? Dan is dat mijn tip voor jou om het beknopt te houden. Zoals ik al zei, dit zou het makkelijker moeten maken om je aan je doelen te houden.

Nogmaals een gelukkig nieuwjaar, geniet ervan!

Liefs, Allisha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.