Jaaroverzicht 2021

Gepubliceerd op 3 januari 2022 om 08:00

Hoii,

Het nieuwe jaar is begonnen, en ik wilde nog even terugblikken op 2021. Kijken naar de hoogte en diepte punten. Even stilstaan bij wat ik het afgelopen jaar heb meegemaakt. Benieuwd naar hoe mijn jaar er een beetje uitzag? Lees gauw verder!

 

Januari

Ik werk sinds november 2020 bij XLDiscount. En midden december 2020 moesten wij net zoals vele andere winkels de deuren sluiten. In deze maand had ik veel gewerkt achter gesloten deuren. Samen met mijn collega's hadden we de winkel netjes ingedeeld en opgeruimd.

Februari

In deze maand was al het werk al gedaan en konden we niks meer doen. Ik besloot toen om te beginnen bij Domino's. Daar werd ik meteen aangenomen na mijn gesprek. Deze maand was ook zwaar, we hebben afscheid moeten nemen van mijn overgroot oma. Ze was al een tijdje ziek. Het was een bijzonder afscheid.

Maart

De winkels mochten weer open, maar op afspraak. Dit verliep best soepel. Ook deze maand was zwaar. We moesten helaas afscheid nemen van mijn overgroot opa. Ondanks dat we ook dit aan zagen komen was het moeilijk. Ook dit was een mooi afscheid. In deze maand had ik mijn laatste sessie bij de psycholoog. Ik ben er behoorlijk op vooruit gegaan en ik hoop dat ik de lessen die ik heb geleerd verder kan toepassen in de toekomst.

Juni

Mijn zusje was in deze maand geslaagd voor Havo en ze werd 18 jaar. Kleine zusjes worden snel groot. We hebben de verjaardag gevierd met familie, het was heel gezellig. 24 juni hebben we een kat gekregen. We hebben hem Puki genoemd. 

Augustus

Opa en oma waren 50 jaar getrouwd. We hadden hun verrast met een klein feestje. Het was heel gezellig. In deze maand ben ik 22 jaar geworden. Mijn zusje was geslaagd voor haar rijbewijs. Ik had niet gedacht dat zij het eerder zou halen dan ik. Maar ik ben trots op haar. Mijn zusje had een week later haar rijbewijs binnen, diezelfde dag zijn we samen naar de film gegaan. Onze kat Puki werd gecastreerd, vond ik wel beetje zielig. Gelukkig hoefde hij niet zo'n korf om.

September

Begin van de maand waren we weer naar de film, tijdens de film viel ik in slaap. De film was niet saai, maar ik zat gewoon lekker, haha. 18 september had ik personeelsuitje. We waren toen uit eten geweest. Het was erg gezellig en we hadden veel gelachen. Eind september had ik mijn praktijk examen, had het redelijk gedaan. Maar ik moest nog wel even wachten op de uitslag.

Oktober

De Kerst afdeling werd al gezet in de winkel. Vond ik erg leuk om te doen met mijn collega's. Tijdens de herfstvakantie kreeg ik bericht dat mijn diploma was toegevoegd in MijnDuo. Stond ik nogal versteld van want ik had geen bericht gekregen vanuit school. Paar dagen later ging ik shoppen met een vriendin. Vieren dat ik geslaagd ben en voor Halloween. Het was een gezellig dagje maar ik begon toen wel snot verkouden te worden. 31 oktober had ik samen met die vriendin waar ik mee was wezen shoppen Halloween gevierd. Was echt lachen. Ik was verkleed als heks en ben die dag nog naar familie geweest. Was ook heel gezellig. De avond was erg leuk we hebben wel wat kinderen bang kunnen maken, of ja dat was wat we probeerden. 

November

Begin deze maand had ik mijn diploma opgehaald. Ik ben geslaagd voor de studie Verkoop specialist niveau 3. Eind deze maand kreeg ik mijn verjaardagscadeau. Ik heb de Apple Watch 7 gekregen. Omdat er een tekort aan chips waren duurde het wat langer voordat ze in de winkel lagen. 

December

We hadden de verjaardag van mijn moeder gevierd. Met het gezin hadden we sushi besteld. Met familie hadden we saoto soep, was erg lekker. Natuurlijk was er ook taart bij. Sinterklaas hadden we bij mijn oom en tante gevierd. De winkels moesten weer sluiten. Gelukkig kunnen we aan het werk blijven, want er moesten dingen omgebouwd worden. Met Kerstavond had ik met een vriendin sushi gemaakt. Eerste Kerstdag brachten we bij opa en oma door. Tweede Kerstdag hadden we thuis gevierd. Oud en nieuw hadden we bij oma en opa gevierd. We hadden Puki meegenomen, we wilden hem niet alleen laten. 

 

Dit is een beetje hoe mijn jaar eruit heeft gezien. Heb helaas niet veel foto's, omdat ik vaak vergeet te fotograferen. Gewoon door drukte of ik denk er niet aan. Niet veel bijzonders, mede door Corona. Maar ondanks dat is het jaar snel voorbij gevlogen. Hopelijk was jouw jaar net zo magisch als voorheen maar dan met een aantal beperkingen. Geniet van elke dag, want morgen is je niet beloofd.

Liefs, Allisha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.