Kitten ophalen?

Gepubliceerd op 19 april 2024 om 06:00

Hoii,

Je hebt kunnen lezen dat we van plan zijn om een kitten in huis te nemen. Op maandag 13 november 2023 hadden we de afspraak gemaakt dat we de vrijdag zouden gaan kijken. De hele week waren we enthousiast en in spanning. Hoe dat is gegaan lees je in deze post.

Vrijdag 17 november 2023

Eindelijk was het zo ver. We gingen kijken naar de kitten. We hadden eerst nog wat boodschappen gedaan en kattenvoer gehaald. We willen het allerbeste voor onze kitten dus we hadden om advies gevraagd in de dierenwinkel. Wat voor voer en spullen we hebben voor onze kitten vertel ik later in een andere post. Om 15.00 u moesten we in Eindhoven zijn om te kijken naar de kitten. We waren blij en opgewonden, ik was nog best zenuwachtig omdat ik bang was dat het niks zou worden. Er zijn wel veel punten die wij belangrijk vinden voor een kitten vandaar dat ik daar bang voor was. Maar niets was minder waar. Het zijn geweldige mensen waar hij is geboren. Alle kittens en de moeder zagen er heel goed uit, dus we hadden meteen een goed gevoel. Ik was in het begin nogal bang om de kitten vast te houden dus dat deed ik niet. Hij was wel lekker rustig. Na een tijdje te kunnen knuffelen en spelen en beetje te wennen, besloten we om de kitten te kopen. Alles voelde goed. Hij had ook de nodige prikjes gehad. Hij heeft een paspoort en we weten wie zijn ouders zijn. Dus toen alles duidelijk was besloten we om hem mee te nemen naar huis.

Onderweg naar huis was hij nogal aan het miauwen, ik had hem alleen achter gezet. Achteraf heb ik daar spijt van ik had natuurlijk met hem achterin moeten zitten. Ik was aan het FaceTimen met mijn zusje. Ze wilde meteen langskomen. Mijn ouders wilden hem ook zien, maar we besloten om hem eerst te laten wennen aan ons en aan thuis. Mijn zusje mocht wel komen. Toen we bijna thuis waren belde mijn vriend zijn ouders om te vertellen dat we een kitten hebben. Zijn vader zou ook even komen om te kijken. 

Thuis hadden we hem meteen in de woonkamer gezet. We hadden zijn mand opengemaakt. Hij ging er meteen uit en ging op onderzoek uit. Toen mijn zusje er was ging hij wel spelen, toen we hem gingen halen was hij niet echt speels. Maar hij begon uit z'n schulp te kruipen en was leuk aan het spelen. Vanaf die dag zijn we niet meer met z'n tweeën maar met z'n drietjes. 

Loki, welkom thuis, wij hopen dat je een heel fijn leven zult krijgen samen met ons. We gaan heel goed voor je zorgen en we houden van jou. Welkom thuis lieve Loki!! Onderaan deze post zal ik wat foto's delen.

 

Dit was ons avontuur op weg naar een kitten. Zoals je hebt kunnen lezen heeft hij de naam Loki gekregen. Vond je dit nou leuk om te lezen? In mijn volgende posts zul je meer lezen over de avonturen van Loki. Onderaan heb ik een foto van Loki geplaatst.

Liefs, Allisha

Onze Loki
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.