Voorbereidingen kitten

Gepubliceerd op 16 april 2024 om 06:00

Hii,

Omdat we hebben besloten om een kitten in huis te nemen horen daar ook de benodigde voorbereidingen bij. In deze post lees je wat we allemaal hebben gedaan om een veilige en gezellige thuis te maken voor de kitten.

 

We hadden als allereerst gekeken naar onze leefruimte. We waren het erover eens dat daar makkelijk een kitten bij kan. Omdat ik al een kat heb in mijn ouderlijk huis wist ik ongeveer wat ik moest aanschaffen. 

Veel dingen heb ik online gekocht. Gewoon de simpele dingen waarvan ik weet dat het goed genoeg zou zijn. Hieronder een lijstje met wat we online hebben gekocht :

- Kattenbak

- Reismandje

- Voer/drink bak

- Training klikker

- Kattenbak zakken

- Poep zakjes

- Gratis kittenpakket, Royal Canin en Whiskas

- Krabpaal, dit omdat we 1 toch niet goed genoeg vonden. 

 Vaak zijn zulke dingen goedkoper online dan in de winkel. En ik ga er vanuit dat het gewoon van goede kwaliteit is. Andere dingen wil ik liever in de winkel zien en dan kopen. Al deze dingen heb ik besteld bij Bol.

Hieronder een lijstje met wat we in de winkel hebben gekocht :

- Krabpaal

- Kattengrind

- Schep voor zijn uitwerpselen

- Katten voer

- Speeltjes

- Lik mat

- Mat voor zijn kattenbak

- Snoepjes

- Kam

- Oor doekjes

- Dekentje

Deze dingen vonden we fijner om in de winkel te halen. Dit omdat we het dan meteen in huis hebben. En we wilden graag de producten zien om te kunnen bepalen of ze wel goed genoeg zouden zijn.

Dit zijn de dingen die we hadden aangeschaft voordat de kitten bij ons in huis komt. We wilden alles op orde hebben zodat we daar niet meer aan hoefden te denken als we de kitten eenmaal hebben. Goed voorbereid zijn is het halve werk. Nadat we alles op z'n plek hadden gezet in huis zijn we klaar om een kitten in huis te nemen.

 

Ik vond het hartstikke leuk om al die spullen in te kopen. Ik werd er heel enthousiast van en kijk er heel erg naar uit om een kitten groot te brengen. Het wordt een spannend avontuur. Benieuwd of wij de volgende keer de kitten gaan kopen? Je leest het in mijn volgende post.

Liefs, Allisha

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.