Daar ben ik weer!

Gepubliceerd op 2 april 2024 om 06:00

Hii,

Wat fijn om weer hier te zijn. En super leuk dat jij er weer bij bent. Ik ben er een hele lange tijd uit geweest. Maar ik heb besloten om dit weer op te pakken. Dus bij deze een nieuwe post en de komende tijd nog heel veel meer.

Waar was ik al die tijd?

Ik had geen motivatie meer om iets te doen met mijn blog. En op een dag miste ik het schrijven en besloot ik om het weer op te pakken. Intussen tijd is er heel veel gebeurd. Wat ik allemaal heb meegemaakt kunnen jullie binnenkort hier lezen.

Hoe gaat het met mij?

Het gaat goed met mij. Sinds kort werk ik fulltime met heel veel plezier. Ik ben gaan samen wonen. Ik heb een leuke kitten gekocht. Dus ja het gaat goed en ik ben happy. 

Wat kun je verwachten op mijn blog?

Ik post 2x in de week over dingen die ik meemaak. Ook kun je hier onderwerpen vinden die ik belangrijk vind. Ik zal af en toe wat creatieve dingen delen, want ik vind het leuk om te knutselen. Dus ben je benieuwd wat voor dingen ik te delen heb, dan heb ik goed nieuws vanaf dinsdag verschijnen er weer nieuwe dingen.

 

Dit is een korte samenvatting van hoe het ervoor staat. Sorry dat ik er een lange tijd uit was, maar dat wordt dubbel en dwars weer goedgemaakt. Dus hopelijk zie ik je bij de volgende!

Heel veel liefs, Allisha!

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.