Onverwacht bericht

Gepubliceerd op 5 april 2024 om 06:00

Hoii,

Zoals velen van jullie weten was ik een lange tijd single. Ik had wat struggles met mijn ex. Mijn date leven was ook niet helemaal op z'n best. Het was een ramp daarom besloot ik het gewoon op mijn pad te laten komen. En ik moet zeggen dat dat is gebeurd. Niet helemaal op de manier hoe jullie denken dat het is gebeurd. 

 

Ik had besloten om helemaal geen contact meer te hebben met mijn ex. Dat lukte mij heel goed. Bijna een half jaar geen contact. Aantal maanden elkaar niet meer gezien. Ik vond het goed zo en begon mijn eigen draai te vinden. En toen kwam daar het appje. Op 3 september 2022. Ik was die dag met mijn ouders naar Duitsland en Nijmegen geweest. Het was een hele gezellige dag. Ik was daar van aan het bijkomen. Iets over 7 in de avond ontving ik een appje van mijn ex. Het was best mysterieus. Ik deel hieronder even een foto.

Ik vroeg me dus af waarom hij wilde bellen. Maar dat wilde hij mij niet vertellen. 10 minuten later waren wij aan het bellen. Het kwam er eigenlijk op neer dat hij me terug wilde. Hij zag in hoe fout hij bezig was geweest. Ik moest er eigenlijk best wel om lachen. Ik wist niet of ik dit wel serieus moest nemen. Ik nam het dus met een korreltje zout. Hij wilde er in het echt over praten dus we besloten om dinsdag af te spreken. Dan gaan we meteen samen sporten. Had ik thuis tenminste een excuus om weg te gaan, want dat is mijn vaste avond om te sporten. We hadden een beetje contact na het telefoon gesprek. Ik wilde er niet teveel mee bezig zijn en ik zou dinsdag wel zien waar het mee eindigt.

 

De dag brak aan waarop we elkaar weer zouden zien. Ik was erg benieuwd naar hoe het zou lopen. Het weerzien voelde een beetje ongemakkelijk. Maar na een tijdje kwam dat wel goed. Benieuwd hoe het afloopt? In mijn volgende post vertel ik er meer over.

Liefs, Allisha

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.