Mijn ervaring met sporten

Gepubliceerd op 2 september 2022 om 06:00

Hoii,

Ik ben nu al een tijdje te vinden in de sportschool. En voor mij heeft dat goede dingen gebracht. Ik had een aantal dingen waar ik tegenaan liep. En het sporten heeft me enorm geholpen om sommige dingen te doorbreken en verder te gaan. Hieronder meer over mijn ervaring.

 

Het is al een hele lange tijd uit met mijn ex. Maar ik zag hem nog regelmatig. Er kwam elke keer alleen maar meer drama van. Ik wilde daar klaar mee zijn. Van de een op de andere dag besloot ik om te gaan sporten. Ik dacht dat ik het hiermee wel zou kunnen oplossen en loslaten. En dat is ook zo. Ik voelde me lekkerder in mijn vel en ik voelde me fitter. Ook op het werk merkte ik verschil. Ik werd minder snel moe en de dagen voelde niet meer oneindig. Alles ging een stuk makkelijker.

Ik kon mijn ex makkelijker aan de kant zetten en het boeide me niks meer. Normaal zou ik ingaan op zijn praatjes, maar ik stond stevig in mijn schoenen en zei dat ik er niks meer mee te maken wou hebben. Ik begon de waarde terug te vinden in het leven. Andere dingen vind ik nu veel belangrijker dan bezig zijn of mijn ex nu wel of niet voor mij gaat. Ik kan hem beter kwijt zijn dan dat ik elke keer in die onzekerheid moet zitten.

Ik kwam erachter wat ik waard ben. En ik heb me te lang laten gebruiken en overhalen. Ik wilde sommige dingen gewoon niet zien. Het sporten heeft echt mijn ogen geopend. Misschien zullen mensen wel denken dat ik niet goed wijs ben en dat ik het al vanaf het begin had moeten zien. Maar soms moet je gewoon een verandering in je leven aanbrengen om het in te kunnen zien. En dan heb ik het wel over goede veranderingen. Dit is goed voor je eigen gezondheid.

Ik heb mijn ex kunnen loslaten en ga verder met mijn leven. We moeten allemaal door en niet blijven hangen in het verleden. Ik ben blij dat ik ben begonnen met sporten het doet zoveel goeds met mij. Ik voel me beter dan ooit. Ik zit lekkerder in mijn vel, voel me gelukkig en doe dingen waar ik blij van word. Ik doe de dingen die ik wil en ga mijn doelen achterna. Ik heb al genoeg tijd verspild.

Ik geloof nog steeds in de liefde. En wanneer het tijd is komt dat vanzelf op mijn pad. Je moet geen dingen achterna lopen. Als het komt dan komt het. Leef in het nu. Waardeer alles wat je hebt. Wees blij met elke dag die je gegeven is, en koester elk dierbaar moment. Wees lief voor elkaar, neem de tijd, leven in haast geeft stress. En stress is dodelijk het is gevaarlijker dan je denkt. Wees lief voor jezelf, denk ook is een keer aan jezelf. Je hoeft niet altijd iedereen maar tevreden te houden. Jij mag er ook zijn. Dit zijn tot nu toe de belangrijkste dingen die ik heb geleerd sinds ik ben begonnen met sporten. En ik ben nog niet uitgeleerd, er komen vast en zeker nog veel dingen bij. Als het zover is, als ik meer heb geleerd zal ik dat delen.

 

Ik ben erg dankbaar dat ik deze verandering ben ondergaan. Ik keek ertegen op, maar het heeft me zoveel moois gebracht. Ik weet wat ik had, en wat ik nu heb is zoveel mooiers dan dat. Ik voel me goed en dat gun ik jou ook. Ik kan niet zeggen wat jij daarvoor moet doen, want wat voor mij helend is wil niet zeggen dat dat voor jou ook geldt. Maar ik hoop dat jij jouw weg vind. Begin met het leven dat jij wilt leiden straks is het te laat en morgen is je niet gegeven, dus start vandaag nog. Succes!

Liefs, Allisha

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.