Nieuw begin?

Gepubliceerd op 9 april 2024 om 06:00

Hoii,

In mijn vorige post heb je kunnen lezen dat ik heb afgesproken met mijn ex. We zouden in de avond samen gaan sporten. In deze post vertel ik je hoe het is afgelopen. Dus lees gauw verder.

 

Dinsdag avond 6 september 2022 werd ik opgehaald om samen te sporten. Ik had mijn ouders verteld dat ik met een vriendin zou gaan. We hadden een beetje bijgepraat onderweg. Toen we er waren deden we de dingen die ik altijd doe in de sportschool. Daar hadden we niet echt tijd om te praten dus ik besloot om naderhand met hem mee naar huis te gaan. Wat eerst niet het plan was, maar dat was het beste om te doen. Want om zweterig in de auto te moeten kletsen vonden we niet zo fijn. Ik had mijn ouders toen geappt dat ik later thuis zou zijn. 

Bij hem thuis hadden we het er uitgebreid over de situatie. Hij was meer aan het woord. Ik luisterde gewoon wat hij te zeggen had. Het kwam erop neer dat hij erg veel spijt had van hoe de dingen zijn gegaan en dat hij mij terug wilt. Ik zei dat ik het wel begreep maar dat het voor mij lastig was. We hadden afgesproken om weer gewoon normaal te doen tegen elkaar en dan kijken hoe het loopt.

De volgende dag had ik thuis maar gewoon eerlijk gezegd waar ik was. Ik had ook uitleg gegeven over de situatie. Mijn ouders waren niet echt enthousiast. Ik had ook gezegd dat ik daar weer naartoe zou gaan.

De dagen erna waren we bij elkaar en gingen we ook weer samen sporten wanneer het kon. We spraken elkaar ook weer veel via WhatsApp. 

Donderdag avond 15 september 2022 gingen we eerst sporten. Daarna ben ik met hem naar huis gegaan om daar te blijven slapen. Ik moest de volgende dag naar school, maar het ov zou staken dus had ik geen vervoer. Hij zou me naar school brengen. 

Vrijdag 16 september 2022 moesten we er vroeg uit want ik moest om half 9 al op school zijn. Rond 1 was ik alweer klaar, hij zou me weer ophalen. Hij appte me rond die tijd dat hij pech had. Zijn auto band moest vervangen worden want hij was tegen de stoep aangereden. Ik bleef maar met hem mee wachten. Gelukkig hoefden we niet lang te wachten. We gingen eerst naar zijn huis en daarna gingen we samen naar het centrum. Ik had een aantal dingen nodig. We zijn daarna samen gaan eten. Omdat we de afgelopen dagen veel bijgepraat hebben en alles wel goed voelde kreeg ik een vraag. Ik kreeg de vraag of ik weer zijn vriendinnetje wil zijn. Ik twijfelde vooral omdat ik niet goed wist of het wel echt was. Straks is het weer een grap. Maar hij verzekerde mij ervan dat het dit keer echt is. Dus ik heb uiteindelijk ja gezegd. We zijn sinds die dag weer officieel samen en we zijn tot op de dag van vandaag nog steeds heel gelukkig met elkaar.

 

Dit is hoe het is gelopen sinds de dag dat ik een appje kreeg. Ik vond het lastig om het serieus te nemen. Maar na verloop van tijd voelde het goed en we doen beide ons best om het te laten slagen. We gaan een mooie tijd tegemoet waarbij we beide moeten werken voor een goede relatie. Iets wat logisch is als je het wilt laten slagen. Wat vinden jullie ervan? Ik ben benieuwd, laat het me weten. Tot de volgende!

Liefs, Allisha

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.