Bedankt

Gepubliceerd op 31 januari 2022 om 08:00

Hoii,

Een tijdje terug had ik een break-up. Veel verdriet, veel pijn en vooral veel ongeloof. Ik wilde het niet geloven, alles was perfect, blijkbaar niet. Het heeft veel ellende met zich meegebracht. Ik heb er een klein stukje over geschreven.

 

Je was mijn eerste grote liefde. Misschien doet het daarom zoveel pijn. Ik heb er veel van geleerd. En het was niet altijd negatief. Maar nu ik er zo goed over nadenk had er allang een belletje moeten rinkelen. Misschien waren die er wel, maar wilde ik die gewoon niet zien. Gewoonweg omdat ik wilde dat alles goed zou zijn en dat alles uiteindelijk goed zou komen. Maar niets is minder waar.

Ik had alle hoop dat het uiteindelijk na alles nog goed zou komen. Maar na alles en laatste klein dingetje weet ik zeker dat dat niet het geval zal zijn. Dus ik heb besloten om er nog tot eind van 2021 mee te zitten en in 2022 gaan we knallen. Ik laat mijn leven niet meer beheersen door jou!

Ik weet nu dat je toch nooit zal veranderen. In ieder geval voorlopig gaat dat niet gebeuren. Dat is ook niet erg, maar wanneer dat wel gebeurt zal ik er niet meer voor je zijn. Ik heb mijn best gedaan en ik weet dat ik ook niet de makkelijkste ben, maar dit heb ik niet verdiend, zoiets verdiend niemand. Daarom wil ik je bedanken. Bedanken wat je voor me hebt gedaan, dat je er voor me bent geweest wanneer ik je nodig had.  

 

Dit is het stukje wat ik erover kwijt wilde. Ik wil de persoon niet in kwaad daglicht zetten, maar ik wilde er wel iets over kwijt. Diep vanbinnen zal ik nog van die persoon houden. Ik neem de goede herinneringen mee en ik hoop dat ik ooit weer het geluk mag vinden.

Liefs, Allisha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.