Nieuw begin

Gepubliceerd op 9 februari 2022 om 08:00

Hoii,

Ik had een tijdje terug iets gepost over een break-up. Ik wilde dit jaar focussen op andere dingen. Dat is gelukt, maar in de liefde is er onverwachts iets ontstaan. Ik heb daarover een update. In deze post lees je wat er verder is gebeurd.

 

Ik had geschreven over loslaten en dat was me gelukt. Maar daarna ging ik er weer op in. Ik had hem eerst overal op geblokt. Na een tijdje niet meer, ik dacht van ja hij mag gerust zien dat het goed met me gaat. Opeens werd ik vol gespamd met berichten. Ik werd zelfs gebeld. In de middag nam ik mijn telefoon op. Ik heb kortaf gedaan. Tijdens het appen deed ik kortaf. En hij besloot om af te spreken om er over te praten wat er nou was gebeurd afgelopen anderhalf jaar. Ik ging erop in want ik wilde best luisteren. En ik heb nooit echt een duidelijk verhaal gehad. Zo gezegd zo gedaan. We hadden een datum geprikt wanneer we elkaar zouden zien.

Dinsdag 11 januari 2022

We hadden een goed gesprek gehad. Nog steeds vind ik het allemaal niet kunnen. Maar we hadden goede afspraken gemaakt. Of ja we hadden de belangrijkste dingen besproken. Hij had me gevraagd of ik zijn vriendin wilde zijn en daar heb ik ja op geantwoord. Ik voelde me er toen goed bij, maar naderhand kwamen de twijfels. En dat is logisch. Maar we hadden afgesproken om er een tijdje tegen aan te kijken. Ik ging mee in die optie en dacht van we zien het wel. We kijken gewoon rustig hoe het loopt. Verder deden we alsof alles niet is gebeurd en proberen weer naar de toekomst te kijken. 

Zoals je kan lezen heb ik het maar weer een kans gegeven. Ik ben te eigenwijs, diep in mijn hart hou ik van hem. En mijn verstand weet gewoon dat dit niet goed is. Maar ik had hem lange tijd niet meer gesproken en dacht dat hij wel veranderd was. Dat is de reden waarom ik het een kans gaf. Ik hoop zo erg dat mijn hart het bij het rechte eind heeft, dan kan mijn verstand wat rusten. Maar de tijd zal alles bevestigen. Wat denken jullie? 

 

Ik heb wel met mezelf afgesproken om mijn gevoel niet mee te laten spelen. Ik ben dit zelf aangegaan en mocht er iets zijn waardoor ik breek, dan is het mijn eigen schuld. Ik ging dit aan dus verdriet is dan mijn eigen schuld. Ik had het kunnen voorkomen maar ik kies ervoor. Binnenkort een update!

Liefs, Allisha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.