Grote fout

Gepubliceerd op 9 mei 2022 om 06:00

Hoii,

Een tijdje terug schreef ik over een nieuw begin. Het ging over mijn liefdes situatie. In deze post geef ik een update over hoe de situatie nu is. In mijn vorige post deed ik al een soort van voorspelling. Benieuwd of het klopt, lees dan gauw verder.

 

Ik wilde er eigenlijk niet mee in gaan, mijn gevoel gaf aan dat het tijdverspilling zou zijn. En mensen veranderen vaak niet ineens. Ik ging er mee in omdat ik op een andere manier werd benaderd. Ik ben naar hem toe geweest, we hadden gepraat en we besloten om er weer voor te gaan. Maar ook dit was weer van korte duur.

Een week later had ik weer met hem afgesproken. Nu ik er zo over nadenk was alles maar weer schijn en bedrog. In mijn achterhoofd had ik hier al over nagedacht. Maar liefde maakt vaak blind, of je wilt er niet aan toegeven. Ik ben gewoon te eigenwijs en wilde het een kans geven.

Ons contact werd minder. Ik was heel terughoudend en geloofde echt niet alles wat hij zei tegen mij. Ik was er al klaar mee. Hij bleef volhouden dat hij mij wilt en dat hij spijt heeft van alles. Voor mij klonk het echt als bullshit. Zoals altijd beloofde hij me weer dingen, maar die is hij nooit nagekomen. Na 2 weken was alles alweer anders. Hij gedroeg zich anders en toen wist ik al genoeg.

Kort geleden heb ik er afstand van gedaan. We hadden een kleine woordwisseling. Hij was mij pas weer gaan volgen op insta. Ik vond dat hij ineens veel mensen volgde en hij kreeg er volgers bij. Ik ben gaan kijken, wat ik tegenkwam is niet normaal. Ik ging  een gesprek aan met iemand en die vertelde me dat ze iets heeft met hem. Ik heb veel foto's ontvangen van verschillende mensen. Ik heb die dingen naar hem gestuurd en zei dat ik dacht dat wij iets hadden. Ik kreeg een simpel antwoord terug. Ik weet van niks zei hij. Met de scheldwoorden nog weggelaten. Ik heb meteen afstand van hem gedaan. In al die tijd is hij geen steek veranderd ook al zegt ie van wel.

Een aantal weken was er geen contact. Ik heb hem 2 keuzes gegeven. Of hij kiest voor ons, of hij blijft doorgaan met die onzin. Uiteindelijk zei hij dat hij mij wilde. Ik vond het bullshit, maar ook deze keer ben ik erin mee gegaan. En dit was echt de laatste keer dat ik het een kans gaf en dat ik hem heb gezien. Toen ik bij hem was hebben we erover gepraat. Hij zei dat hij zeker wist dat hij met mij verder wilde. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om het te laten gaan. Ik kwam er voor de zoveelste keer achter dat hij zich niet aan zijn woord hield. Ik heb hem overal geblokt en verwijderd. Ik ben er nu helemaal klaar mee. Later ben ik erachter gekomen dat hij al lange tijd met een andere meid bezig was. Hij heeft zijn relatie met haar ook openbaar gemaakt. Dus het is helemaal klaar.

 

Ik ben opgelucht dat het zo is gegaan. Ik vertrouwde het voor geen meter. Mensen mogen me gerust dom noemen, maar ik moest het zeker weten. Het is goed zo. Voor nu geniet ik van het leven en van elke dag dat me is gegeven. Een persoon die mij telkens aan het lijntje en voor de gek houdt heb ik niet nodig. Ik was er even verdrietig over maar toen besefte ik me dat hij gewoon zo is en dat hij toch niet gaat veranderen. Vind het erg ook wel sneu dat je zo kan zijn. Maar ja, het gaat goed met mij. Fijne dag!!

Liefs, Allisha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.