Moment van de week - 1

Gepubliceerd op 15 mei 2022 om 06:00

Hoii,

Vandaag vertel ik jullie over een moment uit mijn week. Omdat dit elke zondag wordt gepost is het een moment uit de vorige week. 

 

Zaterdag 7 mei 2022 - Verjaardag

In de ochtend was ik nog even aan het werken voor mijn blog. Daarna had ik een outfit bij elkaar gezocht. Heb mij aangekleed. Vervolgens ging ik mijn nagels en make-up doen. Toen ik daar mee klaar was ben ik beneden gaan eten. Ik had cornflakes met sojamelk gegeten.

Iets over 12 ben ik met mijn zusje en mama weggegaan. Papa ging ergens anders naar toe. We zijn eerst naar het centrum gereden om een cadeautje te halen voor de verjaardag. Ik en mama gingen samen het centrum in. Mijn zusje wachtte in de auto. We hadden ook meteen een cadeau gehaald voor moederdag. Ik heb een stoommand gekocht voor mama. Toen we klaar waren pikte mijn zusje ons op en we waren klaar om aan te rijden naar de verjaardag.

Het was iets langer dan anderhalf uur rijden. Onderweg hadden we vliegtuigen gespot. We moesten ook een stukje binnendoor omdat de weg ergens was afgesloten. Het was niet echt vervelend maar de weg was heel smal. We hadden daardoor wel mooie dingen gezien. We zagen een Europarcs, met een mooie omgeving. Met veel natuur. Uiteindelijk kwamen we aan op plaats van bestemming.

Het was hartstikke leuk om familie weer te zien. Was echt een hele tijd geleden sinds de corona. We zaten gezellig buiten, genieten van het weer. Het was prachtig weer. Temperatuur was goed en de zon scheen. Er was een prachtige taart. We hadden lekker gegeten. Het was echt gezellig. We hadden even gewandeld. Het was leuk om weer familie te zien en we hadden wat bij gekletst. Iets voor 8 zijn we terug naar huis gegaan.

Dit keer konden we gewoon via de snelweg terug naar huis. We hadden weer vliegtuigen gespot, dit keer iets minder dan op de heenweg. Ik was in slaap gevallen onderweg. We waren rond half tien weer thuis. 

 

Dit was een moment uit mijn week. Of ja een dag. Het was een hele leuke gezellige dag. Het was ook leuk dat ik mee kon. Meestal werk ik en kan ik vaak niet mee. Maar dit keer viel het in mijn vrije weekend. Dus dat maakte het extra leuk. Wat is jouw moment van de week? Wat voor tofs heb je meegemaakt? Laat het weten in de reacties. Ik ben benieuwd. En hopelijk tot de volgende!

Liefs, Allisha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.