Nieuw hoofdstuk

Gepubliceerd op 21 juni 2022 om 06:00

Hoii,

Een tijdje hebben jullie niks meer van mij gezien of gehoord. Dit komt omdat ik bezig was om dingen te veranderen. En Corona gooide roet in het eten. Daarover lezen jullie een andere keer meer over. Er zijn nog wat veranderingen aan de gang. Maar ik ben een voor groot deel aan mezelf aan het werken. Deze blog gaat nog steeds over mijn leven, wat ik allemaal doe en wat ik belangrijk vind. Een tijdje terug heb ik besloten om naar de sportschool te gaan. Niet om af te vallen, maar om in beweging te zijn. Het is zo belangrijk voor je eigen gezondheid en na een aantal weken kan ik zeggen dat ik me er veel beter door voel. In het begin merkte ik het nog niet, maar nu wel. 

 

Ik heb daardoor een aantal veranderingen toegepast in het dagelijks leven. Ik ben nog mijn weg daarin aan het vinden maar het gaat de goede kant op. Als eerst ben ik begonnen met sporten. En na een aantal keren begon ik me beter te voelen. Maar ik voelde dat dit het nog niet was. Er moest meer gebeuren. Daardoor ben ik op TikTok gaan zoeken naar een gezonde leefstijl. Ik heb dingen eruit gehaald waarvan ik denk dat het mij gaat helpen. 

Ondertussen was ik ook op zoek naar een planner. En die heb ik ook gevonden. Ik kwam die tegen op TikTok, en na een aantal video's gezien te hebben over die planner was ik verkocht. Ik heb het over de Marble Planner. Ik kreeg daarbij het gevoel alsof ik het ook echt zou gaan gebruiken dus dat is de reden waarom ik het heb gekocht. Ik heb jaren geleden een bullet journal gekocht, maar daar heb ik toen uiteindelijk niet veel mee gedaan. Maar dat ga ik proberen weer op te pakken, om mijn dagelijkse gedachten in op te schrijven en wat ik kwijt wil.

Aantal weken terug probeerde ik op aanraden van mijn zusje haar gezichtsproducten uit. En het beviel me zo goed dat ik voor mezelf ben gaan zoeken voor de juiste producten. Ik heb producten gevonden die volgens het merk goed zijn voor mijn huidtypen. Op basis daarvan heb ik een aantal producten besteld. Voor de perfecte skin care routine. Ik heb producten bij Paula's Choice besteld. En na 1x de routine gevolgd te hebben merkte ik al resultaat. Dus ik ben erg tevreden over de producten.

Tegenwoordig drink ik meer water. Bij het avond eten nam ik vaak een glas cola. En tijdens mijn lunch een blikje Red Bull. Maar ik vond dat het best ongezond is en wilde veranderen. Daarom heb ik een fles gekocht bij de Primark en daar kan 700 ml aan water in of iets anders. Maar ik gebruik het voor water. Ik vind dat ik wel meer water moet drinken dus vandaar die fles. Op dagen dat ik sport drink ik het 2x helemaal leeg. Als ik niet sport en als ik vrij ben 1x. Als ik werk is mijn doel om mijn fles leeg te hebben als ik naar huis ga. Is dat niet het geval dan drink ik water tijdens het avond eten. Als mijn fles wel leeg is mag ik een keus maken in wat ik drink. Dan gaat mijn keus uit naar cola. Een glas cola gebruik ik vaak als beloning. Als ik het niet tijdens het avond eten drink dan doe ik dat als ik serie of film zit te kijken. Maar ik hou het wel bij 1 glas.

 

Dit zijn tot nu toe de grootste veranderingen die ik heb toegepast in mijn dagelijks leven. En ik moet zeggen dat ik me iets beter voel. Ik zit lekkerder in mijn vel en slaap beter. Wat ik doe helpt voor mij en hierin zit geen goed of fout. Het moet goed voelen voor jou. Dus zit je na te denken om ook wat te veranderen in je leven? Kijk wat bij je past, zoek dingen uit. Dat heeft voor mij geholpen. En ik ben er nog langer niet. Dit is pas het begin. Maar ik neem jullie mee in het proces. Hopelijk zie ik je bij de volgende!

Liefs, Allisha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.