About life

Gepubliceerd op 23 augustus 2022 om 06:00

Hoii,

Zoals jullie gemerkt hebben was ik de laatste tijd wat afwezig. Daar heb ik zo mijn redenen voor. Ik heb voor mezelf wat dingen op een rijtje gezet. En veel dingen heb ik nu wel op orde dus ik heb de rust weer gevonden om veel te gaan schrijven. In deze post kun je lezen hoe het verder met mij gaat en waar ik me mee bezig heb gehouden.

 

Liefde

Ik had nog af en toe contact met mijn ex. Daar heb ik ook het een en ander over geschreven. Na mijn week met Corona ben ik nog 1x bij hem geweest. Lang verhaal, leg ik nog een keer apart uit in een andere post. Die keer dat ik bij hem was beloofde hij me zoals altijd weer heel wat dingen. Natuurlijk is hij die dingen niet nagekomen. Hij heeft een nieuwe vriendin, maar hij beweerde telkens dat het niks werd en dat hij mij wilt. Maar een aantal weken geleden heb ik volledig het contact verbroken. Ik ben klaar met zijn gedrag en zijn leugens en noem maar op. Het werd echt tijd dat ik voor mezelf koos en dat heb ik dus gedaan.

Sporten

Ik ben sinds afgelopen mei begonnen met sporten. En ik moet zeggen dat het best lekker gaat. Na Corona had ik nogal moeite met inkomen, maar we zijn er weer. Voor nu doe ik alleen cardio, dus lopen, fietsen, trap lopen en cross training. In de toekomst wil ik nog wel krachttraining doen. Maar nu ben ik meer aan het focussen op conditie. Hieronder deel ik resultaat van de workouts. Ik deel de maand mei, juli en augustus. In de maand juni heb ik niet veel gedaan vanwege Corona.

Werk

Ik werk nog steeds met heel veel plezier. Ik heb het heel gezellig met mijn collega's. Over een aantal weken ga ik veel minder werken. Ik ga weer beginnen met school. Ik vind het jammer om minder te gaan werken, maar ik vind studeren ook heel belangrijk. Het werk ga ik zeker weten wel missen. De werksfeer is goed en de werkzaamheden die ik verricht vallen ook wel mee. Ik geniet echt van het werk. Dus het zal wel wennen zijn als ik straks weer naar school ga.

School

Na de vakantie begin ik aan de opleiding Leidinggeven. Dit ga ik doen op het Summa College in Eindhoven. Ik heb er hartstikke veel zin in. Het duurt gelukkig maar een jaar. Na deze opleiding wil ik graag naar het HBO. 

Prive leven

Familie vind ik heel belangrijk, dus ik probeer zo vaak mogelijk familie te bezoeken. Vooral mijn opa, oma, oom, tante en neefje. Naast mijn ouders en zusje zijn zij heel belangrijk in mijn leven. Ik ga regelmatig op bezoek of ze komen onze kant op. Ik heb er altijd veel lol mee en alles is bespreekbaar. Het zijn echt mijn favoriete personen en ik ben graag met hun.

Hoe gaat het verder met mij?

Met mij gaat het prima. Ik ben druk bezig met veranderingen. Ik hou me nu meer bezig met wat ik wil. Ik ben vooruit aan het kijken naar de toekomst. Het sporten gaat goed en dat wil ik nog uitbreiden met andere oefeningen. Ik ben me gaan verdiepen in mindset en hoe ik dingen om kan zetten in mijn gedachten. Dus ik probeer van alles iets positiefs te maken. Ik voel me prettig en ik zet door om verder te groeien naar een beter mens. Ik ben erg tevreden over hoe mijn leven er nu ziet en ik werk hard om mijn doelen te kunnen bereiken.

 

De afgelopen tijd heb ik me vooral bezig gehouden met persoonlijke dingen. Ik wil zoveel dingen veranderen in wat ik doe. Dus beetje bij beetje komt dat in orde. Ik ben bezig geweest met dingen die voor mij belangrijk zijn. Ik ben me aan het voorbereiden voor als ik weer naar school ga. Ik ben er 1 jaar tussenuit geweest dus ik denk dat ik weer enorm moet wennen. Ik probeer daarom nu ook structuur te creëren. Dit was het voor nu. Ben je benieuwd naar nog meer verhalen, hou mijn blog dan in de gaten. Want er komen nog meer posts aan.

Liefs, Allisha

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.