Ik ben terug

Gepubliceerd op 21 augustus 2022 om 06:00

Hoii,

Wat fijn om weer terug te zijn. En leuk dat jij er weer bent. Ik heb een lange tijd niks meer gepost, dus ik bedacht me dat het wel leuk zou zijn om iets te posten buiten mijn vaste dagen. Het was een vraag van iemand, die zich mijn nieuwe fan noemt. Dus bij deze een nieuwe post. 

 

Waar was ik al die tijd?

Ik ben niet met vakantie geweest, maar ik had behoefte aan rust en tijd voor mezelf. De afgelopen weken heb ik nagedacht wat ik met mijn blog wil bereiken. Wat ik hier mee wil bereiken is dat ik dingen deel wat ik belangrijk vind en wat ik meemaak. Dus in die tussentijd dat ik afwezig was heb ik wel veel aantekeningen gemaakt waar ik het over wilde hebben. Ik heb echt niet stil gezeten en heb gewerkt aan nieuwe dingen. Dus dat deel ik in de komende weken. 

Wat kun je verwachten op mijn blog?

Ik heb de afgelopen paar weken het een en ander meegemaakt. En dat vind ik wel leuk om over te schrijven. Ook ga ik een aantal onderwerpen delen die ik belangrijk vind en waar ik nu mee te maken heb. Dus ben je benieuwd naar wat voor leuks ik te delen heb? Dan heb ik goed nieuws vanaf komende dinsdag verschijnen er weer nieuwe dingen. Hou er wel rekening mee dat die dingen die ik deel een aantal weken eerder zijn gebeurd. De datum vermeld ik er altijd bij zodat je een idee hebt hoelang het geleden is.

Hoe gaat het met mij?

Met mij gaat het goed. Ik werk met veel plezier. Nu nog fulltime maar over een aantal weken ga ik weer naar school. Het werk ga ik wel missen, maar studeren vind ik ook erg belangrijk. Maar ik merk wel dat het me zwaar valt om straks minder te werken. Ik vind het gewoon hartstikke gezellig.

Verder wil ik zeggen dat ik het vervelend vind dat er een tijdje niks te lezen was op mijn blog. Ik hoop dat er begrip voor is. Maar vanaf nu zijn er weer nieuwe posts op de vaste dagen. Dinsdag komt de eerste.

 

Nou dit is een beetje een korte samenvatting hoe het ervoor staat en wat je kunt verwachten. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. En ik hoop dat mijn nieuwe fan blij is met deze post. Wat ik wel niet doe voor mijn fans, haha. Dus heb je een vraag of idee, laat het mij weten. Misschien doe ik wel iets met jouw verzoek. Voor nu wil ik je bedanken voor het lezen van deze post. En hopelijk tot de volgende!

Heel veel liefs, Allisha

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.